vineri, 15 iunie 2018

Pentru Corpul Tău- cosmetice şi îngrijire

Acum 3 săptămâni am descoperit un nou site cu produse faine, şi pentru că nu am putut rezista preţurilor mi-am făcut din nou câteva stocuri. Dar.. totuşi când au ajuns acasă eram atât de curioasă de ele...încât le-am pus la bătaie să văd cum şi ce fac.
Pentru Corpul Tău este un site unde găsiţi produse şi cosmetice, dar şi anumite ceaiuri sau suplimente la preţuri foarte faine şi accesibile. Sunt multe branduri, printre care se numără: Kallos, Farmasi, Cosmetic Plant, Palmolive, Dove, Nivea, Syoss...etc. Îi puteţi găsi şi pe pagina de facebook aici.
Haideţi să vă prezint pe rând micile cumpărături:




L' Oreal Elseve este un şampon destinat pentru părul deteriorat şi subţire. Îmi place că mirosul persistă până la următoarea spălare, ambalajul e super fancy, face o spumă bogată chiar dacă nu aplici mult produs. Părul a devenit mult mai mătăsos, mai lucios şi uşor de pieptănat. Probleme cu mătreaţa nicidecum! Îl găsiţi şi prin supermarket la preţul de 13.50 lei, dar şi aici pe site.


Următoarele produse sunt gelurile de duş, deorece ştiţi că sunt mare fan!
Gelul de la Palmolive l-am cumpărat deoarece este 2 în 1, atât gel cât şi scrub. Miroase super frumos a mentă şi aloe vera, dar conţine şi săruri minerale din Marea Moartă. Scrubul este foarte fin, delicat, particulele deşi sunt abrazive, nu se simt dure în contact cu pielea. Mă simt ca la Spa atunci când folosesc acest produs:))) Are 250 ml şi îl găsiţi aici la preţul de 9 lei.


Am ales încă un gel de duş de la Farmasi, este prima dată când testez de la ei un gel de duş, l-am văzut şi la o super ofertă, deci voila! Îmi place mult textura acestuia, deoarece este cremoasă, eu mă înţeleg cel mai bine cu acestea, mirosul este încântător. Conţine lapte de capră, migdale şi miere. Pielea rămâne hidratată şi catifelată după ce folosesc acest produs. Acest gel are 375 ml şi încă se află la ofertă la doar 6 lei. Farmasi chiar este o marcă bunicică cu produse accesibile.


Săpunul lichid este tot de la Farmasi, după cum vedeţi doresc să încerc cât mai multe, şi l-am achiziţionat deoarece este cu lavandă. Eu sunt o iubitoare de lavandă, iar săpunul lichid miroase aşa bine, şi puternic încât mă simt ca într-un adevărat câmp de flori. Nu am ce să îi reproşez acestu produs, deoarece curăţă bine, delicat şi miroase frumos. Este ideal pentru toate tipurile de piele. Curăţă eficient mâinile, eliberând un miroas proaspăt de levănţică! Are 300 de ml şi preţul 6.25 lei.


Tuşul lichid am ales să îl iau datorită peniţei, care este foarte subţire şi reuşesc să îmi trasez aproape perfect codiţele. Îmi place această nuanţă de albastru, însă trebuie aplicată măcar în două straturi pentru a fi mai intensă culoarea. Nuanţa este 04, la cel pe care îl deţin eu. Este rezistent, nici nu se întinde, l-am purtat cu succes o zi întreagă, deci îl recomand cu drag, se găseşte în mai multe variante iar preţul lui este de 8,40 lei.


Şi ultimul produs este o cremă de faţă antirid cu ceai verde şi Q10. Mi-am dorit crema cu miere, însă nu era pe stoc şi am luat-o aceasta. Eu o aplic seara, înainte de a merge la culcare, pe tenul curat. Ei bine, încă sunt în dilemă, riduri nu am, doar fine, de expresie, deci voiam mai multă hidratare. Complexul mineral activ ( Ca, Mg, Cu, Zn ) este o sursă de minerale esenţiale pentru revitalizarea şi detoxifierea tenului. Ea vine într-un borcănaş de sticlă şi are 50 ml, cantitate destul de generoasă. Este recomandată pentru tenul normal sau mixt. Îmi place textura fină a acestei creme, şi faptul că se absoarbe rapid în piele. Rămâne să mai văd pe parcurs cum se comportă!


Acestea au fost produsele comandate. Cu siguranţă voi mai trece pe la ei mai ales când au oferte.
Voi aţi auzit de acest site ? Dacă da, ce produse v-aţi achiziţionat?

10 comentarii:

  1. Mi se pare interesanta crema cu green tea 🤗 as incerca-o si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelul de dus de la Palmolive l-am incercat si eu si tare mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sampoanele Elseve sunt printre favoritele mele. Am in baie vreo 2 game de acest gen de la ei si imi plac tare mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam de acest site si mi-am dat seama ca nu am folosit de mult produse Kallos. Merg sa arunc un ochi. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema cu miere ti-am furat-o eu. :P Miroase minunat, sa stii.

    RăspundețiȘtergere