sâmbătă, 9 iunie 2018

Gloves in a Bottle - crema minune

De ceva timp am început să testez o cremă foarte cunoscută şi lăudată de bloggeri, Gloves in a Bottle, aşa că astăzi vă spun şi experienţa mea cu acest produs, cum se descurcă  şi dacă merită cumpărată!
Această cremă formează un scut ce funcţionează ca o "pereche invizibilă de mănuşi", de aici şi numele.

Ce spun ei despre produs...
Gloves in a Bottle este o loţiune de protecţie care pătrunde în straturile de pe suprafaţa pielii creând un strat de protecţie şi menţinând hidratarea naturală. Ajută la prevenirea pierderii uleiului natural şi hidratării naturale care protejează straturile profunde ale pielii, lăsând-o moale şi suplă.
Gloves in a Bottle menţine funcţionarea stratului exterior al pielii atât de bine încât acesta poate respira şi transpira în mod natural. Aceasta nu se ia la spălat cum fac loţiunile sau cremele hidratante convenţionale.
Este ideala pentru: piele uscată, piele crăpată, eczeme, dermatite de contact, alergii ale pielii, probleme ale pielii, alergii la latex, psoriazis.
Loţiunea se poate utiliza atât pentru faţă, mâini, picioare şi corp şi este recomandat să se aplice din 4 în 4 ore.



Experienţa mea..
Folosesc acest produs de câteva zile bune... însă am ajuns la concluzia că acest produs merită cumpărat! Cei drept eu nu am probleme mari cu mâinile... pielea îmi este doar uscată..Textura cremei este uşor lăptoasă, însă îmi place că se absoarbe instant in piele, şi nu lasă o peliculă grasă.  Până acum este crema care îmi place cel mai mult din câte am testat la capitolul hidratare, deoarece miros nu are, deci nu mă pronunţ!
Plus că este de 6 ori mai eficientă decât o cremă obişnuită. Produsul vine într-o sticlă de plastic, iar dozarea produsului mi se pare ok, deoarece are pompiţă care te ajută să pui cât doreşti. Nu conţine parfum, este hipoalergenică, complet sigură şi non toxică!




Am supus-o şi la teste! Am aplicat cremă înainte să spăl vasele, eram puţin sceptică, credeam că se va da jos.. însă acel strat de protecţie tot a rămas!
Am folosit această cremă şi pe picioare când eram iritată de la lama de ras...mereu mă irit deoarece pielea mea este foarte sensibilă, aşa că această cremă a calmat cu succes iritaţiile!
Puncte minus încă nu am găsit la acest produs, preţul ei este de 56 lei, pentru 240 de ml, însă merită deoarece este foarte spornică.  Mai multe detalii găsiţi pe site-ul Gloves in a Bottle. Sunt curioasă câte dintre voi aţi încercat-o şi cum vi sa părut!

18 comentarii:

  1. Am incercat-o si eu acum vreo doi ani si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce crema interesanta, cred ca o sa o achizitionez si eu pentru tatal meu, el are mainile foarte uscate si crapate. Chiar pare faina crema!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat o si eu acum 2 ani
    Mi a placut efectul, dar prefer cremele cu arome

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit-o acum cativa ani de zile si imi amintesc faptul ca eram impresionata de aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit si eu aceasta lotiune si chiar am fost multumita de rezultatele obtinute.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit si eu aceasta crema minune care pe mainile mele nu am vazut mare lucru, dar mama mea care este coafeza si pielea mainilor este extrem de agresata, a zis ca este o crema waw. Isi simte mainile mult mai hidratate si arata mult mai bine o data cu folosirea acestui produs

    RăspundețiȘtergere
  7. Este super daca isi mentine stratul protector.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru mine, a fost una dintre cele mai bune lotiuni de corp.O recomand tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce interesantă este denumirea și conceptula cestei creme! Mi se pare interesantă mai ales pentru o piele mai sensibilă. O voi reține pentru eventuale iritații și hidratare. 😘

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte buna lotiunea de corp. Am avut-o si eu la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere