sâmbătă, 26 mai 2018

Picioare ca de zeiţă cu Venus Gillette

Se spune că o zeiţă are picioare fine ca mătasea şi încredere în epilatul fin şi precis. Noile aparate Gillette Venus sunt concepute special pentru a se potrivi oricărui stil de viaţă indiferent dacă eşti în căutarea unui răsfăţ sau a unui epilat pe fugă, rapid şi uşor!
Ţin să le mulţumesc celor de la Buzztore deoarece m-au ales şi în această campanie să testez aceste noi aparate de epilat!

Kit-ul de buzz conţinea:
- 2x aparate de ras Gillette Venus Breeze
- 1x geantă cosmetice
- 2x flyere cu informaţii
- Ghid de buzz


De ce m-am înscris?
De obicei folosesc lamele de ras, nu îmi place să simt durere atunci când mă epilez, însă vreau să aleg şi ceva de calitate, deoarece nu e tocmai fain nici să te iriţi... ce-i drept...Aşa că m-am gândit că aceste noi aparate Venus Breeze îmi vor uşura munca, iar epilatul va fi un răsfăţ! Şi da bine am făcut!
Ce mi se pare interesant la aceste lame faţă de cele simple, este faptul că au capul mobil.
Descriere:
Breeze este primul aparat Gillette Venus care te ajută să ai o piele frumoasă, catifelată dintr-o singură alunecare. Aparatul este prevăzut cu capete care se pot schimba iar mânerul se poate refolosi. Forma ovală a capătului de ras încorporează trei lame Gillette, aşezate progresiv între benzile protectoare lubrifiante. Aceste benzi netezesc pielea pe parcursul epilării, ajungând la fiecare fir. Este foarte simplu de folosit, mânerul este foarte uşor de ţinut, pentru un control perfect.


Dacă vă doriţi mai puţine iritaţii şi tăieturi, vă recomand cu încredere acest produs! Nu uitaţi să vă hidrataţi după.. eu de obicei folosesc un gel răcoritor după epilare de la Farmec, care este foarte bun! Acum pielea mea este ca a unui bebeluş :)))) Se găseşte online, depinde de pe ce site îl achiziţionaţi, preţurile variază.
Sunt curioase voi cum alegeţi să  vă epilaţi şi ce folosiţi :)
By the way, dacă vreţi şi voi să primiţi acasa produse spre testare, vă invit cu drag să vă înscrieţi accesând acest link: https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=30462


16 comentarii:

  1. Am primit si eu aceasta campanie. Mi se par asa dragute si feminine aceste produse si deabia astept sa le incerc :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu drag, eu din prima zi am pus mana pe ele:-))

      Ștergere
  2. Spor la testat! Eu nu le-am folosit dar am sa le cumpar 😍

    RăspundețiȘtergere
  3. De obicei folosesc epilatorul, insa atunci cand ma grabesc si trebuie sa ies la fusta, un aparat de ras este de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu de obicei prefer ceara, dar daca o sa am vreodată ocazia sa le incerc, mai ales cand e ceva urgent, sigur o sa aleg Venus ��.

    RăspundețiȘtergere
  5. prefer epilatorrul, insa cand sunt pe graba, lama este sfanta

    RăspundețiȘtergere
  6. O recenzie foarte utila, ca tot suntem in plin sezon al picioarelor expuse :D Daca imi permiti o sugestie, poate ar fi bine sa incerci o alta varianta de font. Nu stiu daca e doar experienta mea, dar toate diacriticele apar cu bold si e usor debusolant. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am fost extrasa. Îmi plac aparatele de ras de la Venus.

    RăspundețiȘtergere
  8. De cand tot zic ca le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu obișnuiesc să folosesc lama.. doar când chiar nu am timp să folosesc aparatul.. Însă par a fi foarte blânde cu pielea aceste aparate de ras

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe mine nu m-au acceptat la campanie desi de zeci de ani ma rad cu lama pe picioare, pt ca nu suport durerea epilarii cu ceara.....

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu le-am folosit dar am sa le cumpar

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai tare la astfel de aparate imi place ca nu exista durere la epilare si..totul merge repede. E o solutie cand esti intr-un ultim moment, URGEEENT!, si trebuie sa ai pielea fina.

    RăspundețiȘtergere