miercuri, 20 septembrie 2017

Serozinc La Roche Posay

           Acum de ceva timp a avut loc lansarea spray-ului pentru faţă Serozinc de la brand-ul La Roche Posay, şi nu ştiam dacă merită sau nu să-l încerc, însă am primit unul în variantă mini pentru testare. Având în vedere că era pentru tenul gras, iritaţii şi pentru micile imperfecţiuni ale tenului, m-a făcut chiar curioasă.


Ingredientul de bază al acestui produs este Sulfatul de Zinc. Un ingredient favorit al medicilor dermatologi şi al farmaciştilor, zincul are atribute multiple asupra pielii precum: 
- Matifiere 
- Purificare
- Calmare
- Anti-oxidare

Cum îl folosesc?

Serozinc se aplică pe tenul curat şi demachiat bineînţeles. Eu îl folosesc dimineaţa pentru a-mi revigora tenul şi pentru al matifia. Ştiţi probabil că m-am confruntat cu o acnee destul de urâtă, iar acest spray m-a ajutat foarte mult zilele astea pentru a scăpa de aceste imperfecţiuni şi senzaţii de arsură. Rezultatele au fost foarte bune iar coşurile s-au vindecat rapid.
La mine a funcţionat de minune, şi se poate folosi şi după ce v-aţi epilat, pentru a calma pielea. 



Ingrediente: apă 99,15%, clorură de sodiu 0,75% şi sulfat de zinc 0,10%.

Deşi acest Serozinc spune că este dedicat tenului gras, eu îl recomand pentru orice tip de ten deoarece poate fi folosit cu succes pentru calmarea iritaţiilor. 
La Roche Posay Serozinc este sub formă de spray, foarte uşor de folosit şi de pulverizat. Nu are miros iar un tub mare îl găsiţi la 150 ml. Preţul variază între 35-40 lei, depinde de unde îl achiziţionaţi.

Voi aţi folosit acest produs? Ce părere aveţi despre el?


3 comentarii:

  1. Nu l-am folosit pentru ca nu am nevoie, dar am sa-l recomand unei prietene care are mari probleme cu acneea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit acest produs SEROZINC de la Roche-Posay.
    Merit tenul sănătos. ☺

    RăspundețiȘtergere