luni, 10 iulie 2017

Concealer bun şi accesibil ( Oriflame )

             Ai cearcăne şi vrei o acoperire bună?  eu zic că trebuie să încerci corectorul The One Everlasting foarte accesibil de la Oriflame.
            Poate ştiţi, poate nu, eu sunt consultant de 2 ani, şi am avut ocazia să încerc produsele şi să îmi formez diferite păreri despre acestea, find ele pozitive sau mai puţin. Astăzi vreau  să vă vorbesc câte ceva despre corectorul Everlasting.



Cei de la Oriflame până acum au lansat două corectoare, Iluskin ( care are o acoperire mai mică ) şi Everlasting ( care are acoperire medie spre mare ). Este evident că îl folosesc pe cel Everlasting, deoarece acoperă mult mai bine, însă preţurile nu diferă cu mult.


De ce îmi place?

  • are putere mare de acoperire ( eu am nunaţa cea mai deschisă Light Nude )
  • are o consistenţă cremoasă
  • pe lângă că acoperă cearcănele, iluminează super zona de sub ochi
  • nu mi se strânge în liniile fine, mai ales dacă este fixat cu pudră
  • este foarte spornic, şi trebuie aplicat într-o cantitate foarte mică
  • rezistă întreaga zi



          Cam asta am vrut să vă spun, pentru mine este un produs must-have, şi este al 3-lea baton de acest gen pe care îl recumpăr mereu. La preţ redus în catalog îl găsiţi între 10-15 lei. Voi ce anticearcăn folosiţi?


2 comentarii:

  1. Nu mi-am mai luat un anticearcăn de mult, pentru că nu simțeam nevoia. Nu aveam probleme mari cu cearcănele și foloseam un fdt cu o acoperire bună, dar de la un timp lucrurile s-au schimbat și parcă mi-ar trebui și mie unul. L-am avut mai de mult pe acesta, dar nu mai știu exact cum s-a comportat. Dacă găsesc un consultant, o să-l comand și eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru pretul asta ieftin, chiar isi face treaba cel everlasting:*

      Ștergere