joi, 22 iunie 2017

Demachierea cu Garnier

            De ceva timp pentru că am văzut in DM la reducere apa micelară de la Garnier am zis că trebuie să o cumpăr ! De obicei preţul ei este de 20 şi ceva de lei, însă de această dată am găsit-o la 14,99 lei. Preţul foarte bun, şi mă bucur că am reuşit să pun mâna pe ea.

Eu am mai încercat apa micelară de la Garnier însă aceea în varianta verde parcă, pentru tenul combinat, care mi-a plăcut şi accea destul de mult, nu m-a dezamăgit cu nimic. Însă parcă aceasta roz îmi place mai mult...


            Ştiu că şi cealaltă m-a ţinut o groază de timp... după cum vedeţi scrie pe ambalaj că are 400 ml şi ajunge la 200 de utilizări. Aceasta este destinată pentru pielea sensibilă. Se poate folosi pentru faţă, ochi şi buze. Este potrivită tuturor tipurilor de ten , chiar şi pentru cel sensibil.


  • Ambalajul este destul de simplu, roz şi simpatic. Sistemul de dozare este cu căpăcel şi simplu de folosit. 
  • Apa micelară nu are miros, şi o consider foarte delicată cu pielea mai ales din jurul ochilor. De obicei unele demachiante îmi sensibilizează ochii foarte tare, îmi rup genele, însă cu acesta nu mi s-a întâmplat deloc. Nu mă ustură ochii deloc.
  • Eu nu folosesc produse rezistente la apă, deci nu ştiu cum se descurcă cu ele. Însă cu celelalte merge de minune. Ţin discheta pe pleoape câteva secunde iar rimelul parcă efectiv se topeşte.
  • Nu îmi usucă tenul, dar nici nu mi la lăsat lipicios sau ceva de genul. Ei spun că nu trebuie să clăteşti , însă aşa am fost învăţată eu să ma clătesc mereu, asta e, după fiecare demachiant.




              Deci ce părere aveţi? Nu cred că există perosană care sa nu fi auzit despre acesta, deoarece un timp a fost mega populară şi vorbită... Dragilor v-o recomand cu mare drag, aştept şi părerile voastre... 


4 comentarii:

  1. O am si eu insa abia m-am atins de ea pentru ca o folosesc pe cea de la Gerovital, dar probabil o s-o folosesc si pe asta de la Garnier sa vad daca pentru mine functioneaza. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si cea de de la gerovital mi-a placut!!!! :D:D precis va functiona si asta de la Garnier:*

      Ștergere
  2. O am si o folosesc zilnic pentru ca isi face treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere