joi, 25 mai 2017

Vegeta, savoare maximă, condimente lichide..

              Cu totii avem nevoie de condimente atât în viaţa cât şi in mancare. Campania Buzzstore, Vegeta mi-a oferit şansa să încerc 5 feluri de condimente lichide super gustoase pentru marinare.

              Cum bine ştiţi Vegeta este un brand foarte cunoscut pe piaţa României, şi cred că toată lumea a folosit acest gen de condimente. Am deschis coletul cu mare nerăbdare şi în cele ce urmează vă spun ce se afla în cutie:


  • 5x Vegeta condimente lichide pentru marinare 
  • 10x2 Vegeta condimente lichide pentru 10 prieteni (Universal+Usturoi)
  • 11 broşuri cu reţete
  • 11 magneţi personalizaţi Vegeta
  • 1 bloc notes Vegeta
  • 1 ghid de buzz 

          Am dăruit tuturor prietenilor câte o broşură cu reţete, un magnet de frigider personalizat şi două pachete cu condimente lichide Vegeta. Au fost foarte curioşi şi dornici să le încerce.



           În următoarea zi m-am pus pe gătit, deoarece era şi sărbătoare, aşa că tocmai bine au venit aceste condimente. Şi reţeta  pe care am pregătit-o era: Pulpe la cuptor cu cartofi natur.

           Condimentul lichid pe care l-am folosit pentru marinarea pulpelor a fost cel: Universal. Imi place mult acest condiment deoarece este comod de folosit, marinezi şi laşi carnea la frigider pentru 30 min, iar preparatul  vă asigur că este fraged si aromat!


          Şi rezultatul final de la cuptor se prezenta aşa: 


              Am mâncat pe săturate, a fost foarte delicios preparatul! 

              Ambalajele mi se par foarte practice pentru 500 gr carne şi sunt de 5 feluri: Universal, Usturoi, Barbeque, Picant, şi cu Bere.

Abia aştept să le folosesc si pe celelalte ,tocmai că peste câteva zile avem o aniversare in familie. 

               Multumesc celor de la Buzzstore şi Vegeta România, am gătit cu mare drag. Iubesc să gătesc şi mereu îmi place să iasă totul cu un gust deosebit, de calitate şi savuros.


2 comentarii: