vineri, 19 mai 2017

Scrub pentru ten cu Ulei de Cocos

           Buna fetelor, de azi pot spune adio piele obosita! si spun asta pentru ca am descoperit o reteta super buna care da niste rezultate frumoase asupra tenului nostru.

           Este necesar sa ne ingrijim tenul, si sa-i oferim o exfoliere blanda macar odata pe saptamana, si azi vin cu o reteta rapida, hidratanta si totodata delicioasa :D Cred ca v-am convins...

Si povestea incepe asa: .....

Cei de la Vegis au avut in desfasurare o campanie pentru 100 de bloggeri, ei au oferit cate un ulei de cocos cu conditia ca bloggeri sa creeze o reteta cosmetica sau culinara. Eu bineinteles am ales sa pregatesc o reteta benefica pentru ten.



Uleiul de cocos: in ultima vreme il vad din ce in ce mai folosit de doamne si domnisoare in multe tratamente. Din cate am citit este foarte benefic:

  • hidrateaza si catifeleaza pielea
  • vindeca vanataile
  • inlatura senzatia de piele uscata
  • incetineste procesul de imbatranire a pielii
  •  stimuleaza cresterea parului
  •  intareste firul de par

            Miroase foarte bine, delicios as spune a nuca de cocos, aroma este intensa si ramane in piele. Acest ulei de cocos presat la rece in contact cu pielea se topeste ( ca untul ) si nu ramane decat sa il masezi in piele prin miscari circulare.



              Insa va recomand ca sa folositi uleiul de cocos seara, cand numai iesiti din casa, sau dupa ce ati terminat treburile casnice. El trebuie lasat sa intre in piele cam 15-20 min. Eu il folosesc seara atat pe maini cat si pe ten si il las sa isi faca efectul.

Si acum hai sa va prezint Scrub-ul meu pentru ten :

Ingrediente: 

- 3 lingurite zat de cafea
- 3 lingurite de zahar brun
- 1 lingurita scortisoara
- 2 lingurite ulei de cocos

Mod de preparare: Se amesteca ingredientele foarte bine pana se omogenizeaza. Scrub-ul pe care l-am obtinut l-am turnat intr-un recipient de sticla de la o crema pe care am terminat-o. Nu dureaza decat 3 minute sa o prepari!


Beneficii si observatii: 
- Indeparteaza excesul de celule moarte 
- Pielea ramane foarte catifelata si luminoasa
- Tenul este mult mai fin si catifelat la atingere
- Este o reteta foarte rapida din ingrediente naturale


            Deci.. cam aceasta este reteta mea, bineinteles acest ulei de cocos se poate folosi si ca demachiant!! Cu siguranta va fi nelipsit de la mine din casa :) 

Astept cu drag sugestiile voastre! Pupici:*




2 comentarii: