luni, 1 mai 2017

Bullet Journal | Luna Mai

             Buna, astazi vreau sa va arat in cateva imagini cum mi-am organizat agenda sau mai bine zis bullet journal-ul in aceasta luna, adica mai. Mie mi se pare ca este o metoda de organizare eficienta si voi continua sa fac acest lucru :)

            Intai de toate am realizat un desen dragut, si ai nevoie doar de niste culori, creioane sau carioci. ( eu folosesc creioane )


 Acest desen reprezinta un ghiveci cu floricele, idee inspirata de pe Pinterest si am scris "Hello May" :) Pe Pinterest gasiti tot ce vreti! 

                Dupa care am trecut la calendarul propriu -zis unde de regula am zis sa imi trec evenimentele ! :D Deocamdata nu am foarte multe, insa pe parcurs am sa le notez. 



Pe a doua pagina am pus si o rubrica de "Notes" si un citat dragut : "Love your life, love your self" :D

Sa trecem mai departe....
            Urmatoarele doua pagini vor reprezenta prima saptamana din luna pe rubrici :) Decamdata am trecut prima saptamana, idee preluata de la Stefana ( The Pretty Blossoms ), si voi vedea e parcurs daca imi convine acest format. Insa pot spune ca arata dragut.. :D



 Am trecut si un mini-wishlist, ce produse am nevoie in aceasta saptamana, si vreau sa leachizitionez. 



               Urmatoarea categorie reprezinta "Castiguri+Cheluieli" -luna trecuta mi-a fost de mare ajutor, si am zis ca si de aceasta data sa pastrez ideea :) Asa generez mai usor banii si vad pe ce am cheltuit banii.

                 Si ultima pagina este legata de " Social Media " :) Aici voi trece ce video-uri am pus pe canalul de Youtube ( cate un video pe saptamana ) si ce articole am publicat pe blog. Si bineinteles "Instagram Folowers" as vrea sa vad cat de multi ne adunam pe instagram fata de luna precedenta!


               Dragele cam acesta este felul meu de organizare al agendei, daca va place ideea mea, m-as bucura sa o preluati si voi ! :) Sper din sulfet ca v-am inspirat :) Pupici:* si o zi frumoasa de 1 mai !!










2 comentarii: