vineri, 24 martie 2017

Ingrijirea mainilor cu DOVE #buzzdove

        Hello, astazi vreau sa va prezint produsele mele preferate atunci cand vine vorba despre spalarea si curatarea mainilor.
De ceva vreme am participat pe Buzzstore la o noua campanie care se numeste "DOVE" si am fost selectata sa testez si eu acel kit pentru maini. Am fost super entuziasmata deoarece iubesc mult produsele Dove si mereu le am in casa :) Deci sunt de nelipsit...

Haideti sa va prezint si coletelul, care a venit foarte bine ambalat si chair m-a surprins acest fapt.


Dupa cum vedeti in acest kit se gaseste in felul urmator:
- 1 sapun-crema lichid Dove Original 250 ml si o rezerva Dove Original 500 ml 
- 2x sapun -crema lichid Dove cu unt de Shea si vanilie 
- 5 brosuri informative
- 1 prosop de maini
- 1 ghid de Buzz


Sapunul Dove curata pielea si ajuta bineinteles la pastrarea unei bariere santaoase de protectie a pielii. Eu, ma spal cu apa calduta, asa recomanda si expertii in ingrijirea pielii. 



Pielea mainilor consider ca este cea mai expusa si este afectata de diferiti factori din mediu, de aceea este esential sa o ingijim cum trebuie. Ce imi place la acest sapun- crema in mod deosebit este faptul ca contine 1/4 ( o patrime ) crema hidratanta.


Folosesc cu mare drag acest produs de curatare, hraneste bine pielea in profunzime si o lasa mult mai catifelata ! Fiecare tub contine 250 ml, iar rezerva este de 500 ml . 


Recomand cu incredere! Iar despre pret ce pot spune, este mai mult decat accesibil, sub 10 lei, si il gasiti in supermaketuri, online ( emag ) si in magazinele unde se comercializeaza produse. 

Voi l-ati incercat? Ce parere aveti? :* 

2 comentarii: