miercuri, 4 ianuarie 2017

Crema de noapte *Pell Amar*

          Buna cititoarelor ... De prea multa vreme vreau sa va vorbesc despre Pellamar iar astazi m-am mobilizat! Nu eram foarte familiarizata de acest brand romanesc, dar am zis sa incerc aceasta crema care promite sa "repare " si sa "revitalizeze" tenul.


Ce spun producatorii:
  • este o crema regeneranta de noapte ce contine ingrediente naturale de origine vegetala si animala, care actioneaza pentru recuperarea vitalitatii tenului;
  • ajuta pielea sa-si recapete fermitatea;
  • reduce semnificativ adancimea ridurilor;
  • primul activ cosmetic pentru protejarea si revitalizarea celulelor stem dermale.
Parerea mea:

                 Aceasta crema este foarte fina cu o textura de gel-crema, extrem de hidratanta si care intra destul de repede in piele. O aplic de regula seara, pe tenul curat.

                 Pielea este mult mai elastica, mai hidratata, mai ferma si mai luminoasa.  In privinta asupra efectelor antirid inca nu ma pot pronunta deoarece o folosesc doar de o luna-doua. 


                  Contine uleiuri vegetale de migdale dulci, de jojoba, de cătină şi matricea de înglobare a principiilor active obţinută din prelucrarea uleiului de măsline au o excelentă compatibilitate cu lipidele existente în piele. Aceste ingrediente sunt emoliente, oferă protecţie împotriva deshidratării, conţin vitamine naturale şi acţionează asupra radicalilor liberi. 

                  Ambalajul este un borcanel care contine 50 ml, iar parfumul este discret. Recomand aceasta crema cu mare drag.

                 Astept parerile voastre, daca ati incercat-o sau daca ati dori ! :* V-am pupat :)

2 comentarii:

  1. Buna:* Imi place mult articolul tau, foarte detaliat si chiar am sa incerc aceasta crema, am vazut-o in DM parca. Te pup, zi frumoasa sa ai:*

    RăspundețiȘtergere