marți, 24 ianuarie 2017

9 Trenduri pe care trebuie sa le incerci in 2017 | Fashion si Beauty

          Daca tot s-a schimbat anul, inseamna ca s-au schimbat si trendurile. Iata ce trebuie sa porti anul acesta:

1. DUNGILE 

In acest an se poarta atat dungile orizontale cat si cele verticale in culori cat mai vii de dimensiuni mici sau mari , toate acestea vor fi ideale pentru un look classy si feminin. Nu ramane decat sa le adaptezi la stilul propriu.


2. FARDURILE DE OCHI ELECTRICE

In acest an vom readuce machiajul din '80. Combina buzele naturale cu un fard de pleoape piersica pentru un look fresh, lejer,  lipsit de imperfectiuni. Se poarta culori puternice precum albastru sau neon.


3. VOLANELE si DANTELA

Datorita acestui trend eleganta si feminitatea vor fi reintalnite in acest an. Nimic nu e mai feminin si mai sexy decat o rochie din dantela, in tonuri deschise sau volane jucause.





4. VERDELE KHAKI SI NUANTELE DE ROZ

Anul acesta este randul culorii khaki sa preia suprematia. La fel si culorile de roz sunt extrem de feminine si de calde. Culorile se pot purta in absolut orice mod.




5. SPRANCENELE  NATURALE

In anul 2016 spancenele conturate proeminent erau la tot pasul. In anul 2017 sprancenele naturale vor castiga teren si le vor inlocui pe cele nenaturale. Insa ai grija sa nu te pensezi mai mult decat e nevoie, deoarece grosimea va fi un aspect destul de important.



6. RUJURILE LUCIOASE

Adio rujuri mate! Cred ca cu totii ne-am cam saturat de acest trend.. In acest an vom pune accent pe forma buzelor si pe aspectul lor senzual , asa ca le vom accentua in culori stralucitoare.


7. PARUL PRINS

Daca in 2016 trendul coafurilor dezordonate a ocupat un loc important, anul 2017 aduce schimbari in materia parului nostru. Cocurile si cozile vor fi bine definite! De asemenea revin in trend si buclele naturle.

8. TENUL LUMINOS

Tenul uniform va lua locul fetei conturate proeminent! In acest an vom opta pentru un ten luminos, fara al incarca cu produse de conturare sau sculptare. Poti opta insa pentru iluminatoare si farduri de obraz.



9. GENELE LUNGI

Genele lungi si dese ca de papusa  revin in trend si vor lua locul genelor delicate si naturale.





Un comentariu: